marți, 8 aprilie 2008

Rezultat sondaj "Cine e mai tare"

Dragi sondaţi,

vă mulţumesc pentru ploaia de voturi în urma cărora a rezultat, fără nici o urmă de îndoială, cine e mai tare. După cum se vede în imaginea următoare, câştigătorul este Bruce Lee, sau Bruzli, cum îl ştie băeţii la bloc. Menţionăm totuşi faptul că şi Jackie Chan (Cichicean) a obţinut un număr semnificativ de voturi, cel mai probabil pentru simpatie.




Nu putem încheia fără să aducem un omagiu celui care s-a dovedit a fi câştigătorul aprecierii publicului, regele artelor marţiale, plecat dintre noi mult prea repede:



Despre ceilalţi doi: Chuck Norris este un epigon al lui Bruce Lee, dar succesul său nu se poate compara cu cel al mentorului. Iar Van Damme... ei bine, cred că îi putem atribui paternitatea unui anume gen de filme, şi anume - "filme cu Van Damme". Exemplu de penetrare socială (nu vă gândiţi la prostii) a acestui concept:

"- Ce faci, frate? - Mă uit la un film cu Vandam pă casetă" - varianta anilor ~ '85-'95

"- Ce e deseară pă televizor, mânca' ? - E un film meseriaş cu Vandam, fra', e ăla când îi bate pe ăia de le dă omor grupa mare, mâncaţiaş" - variantă actuală şi, probabil, eternă.

Niciun comentariu: